Techtas voor IFA 2015

Techtas voor IFA 2015

Het team van MCP Network gaat regelmatig naar beurzen om de nieuwste producten van dichtbij te bekijken en onze ervaringen direct te delen van de lezers. Van deze gelegenheid maken we dan ook graag gebruik om te laten zien dat diverse producten waar we over schrijven goed van pas komen tijdens zo’n trip.

Sinds 2014 zetten we dan ook regelmatig een programma met de naam ‘Techtas‘ op. Dit houdt in dat fabrikanten en bedrijven een plekje voor hun product in onze ‘Techtas’ kunnen kopen. Dit product wordt door onze redacteuren tijdens de beurs (en tijdens de reis er naartoe) gebruikt en vervolgens worden onze ervaringen kort maar krachtig gedeeld.

Niet alleen krijgt het product hier direct aandacht door, ook laten we het daadwerkelijke gebruik zien. Geen benchmarks of oppervlakkige conclusies, puur gebruik en functionaliteit. Wat hebben we er aan? Daarnaast is de periode van een beurs vaak ook de drukste periode op onze websites. Dit is dus bij uitstek de periode om producten onder de aandacht te brengen.

In 2015 waren producten van onder meer Toshiba, Denon en Sony in onze Techtas te vinden.

Geen reacties

Schrijf een reactie