Reviewactie met Samsung

Reviewactie met Samsung

Samen met Samsung hebben we een grote actie opgezet waarin we lezers gevraagd hebben of zij de nieuwste tablet van het bedrijf wilden testen. We hebben lezers zich laten inschrijven op de actie via een reactie onder het artikel en gevraagd om een leuke reden waarom juist zij de tablet willen testen.

De actie heeft veel reacties opgeleverd en werd ook via sociale media gedeeld. Na enkele dagen hebben we uit alle aanmeldingen drie lezers gekozen die twee weken met de tablet aan de slag mochten. Zij namen hun werk serieus en kwamen met uitgebreide reviews. Deze reviews werden, samen met onze eigen review, veelvuldig gelezen en gedeeld. Als beloning mochten de leden van het consumentenpanel hun tablet houden.

Een dergelijke actie levert veel publiciteit op, niet alleen op de website zelf dankzij diverse artikelen en reviews, maar ook via sociale media. Wijzelf promoten de actie via deze kanalen, de fabrikant promoot de actie via deze kanalen en de lezers pakken de actie op door te delen en te liken. De feedback van Samsung was dan ook zeer positief.

Geen reacties

Schrijf een reactie