Over Ons

MCP Network is een online uitgeverij met diverse websites die zich focussen op consumentenelektronica. Met deze websites willen we consumenten informeren, helpen en adviseren. Dit doen we middels de laatste nieuwtjes, uitgebreide reviews, vraag en antwoord-secties, tip-artikelen en uitgebreide adviezen. MCP Network houdt continu de laatste trends op het gebied van consumentenelektronica in de gaten en speelt hier direct op in. Dankzij een team van elektronica-experts voorzien we dagelijks in de behoeften van de gemiddelde consument die op zoek is naar informatie over elektronicaproducten.

Het Team

mkdf-team-image

Martijn Chel

Eigenaar

Martijn is de oprichter en eigenaar van MCPNetwork. Hij beheert de zakelijke kant en praat met adverteerders en persbureau's. Ook is Martijn verantwoordelijk voor de eindredactie en houdt hij zich bezig met nieuws, reviews en tips op Homecinema Magazine.

mkdf-team-image

Wesley Akkerman

Eindredacteur en redacteur

Wesley is freelance journalist en schrijft voor alle magazines nieuwsberichten, tips en achtergrondartikelen. Ook neemt Wesley vaak de eindredactie op zich. Verder schrijft hij voor een vakblad over de Nederlandse gamesindustrie, plus nog wat sites over tech, privacy en entertainment in de breedste zin van het woord. Wesley is een echte techfreak.

mkdf-team-image

Bart Vuijk

Redacteur

Bart is dertig jaar actief in de journalistiek en was de eerste die op een krantenredactie het woord 'internet' liet vallen. Thuis heeft hij vijf tablets, een Pebble Steel, een Chromecast en een Apple TV en in zijn zak zitten standaard twee smartphones. Kortom, Bart weet wat er omgaat in de techwereld en laat op onze magazines zien overal bovenop te zitten.

mkdf-team-image

Laurence Arnold

Redacteur

Laurence houdt graag het meest actuele technieuws bij en is dan ook altijd op Twitter te vinden. Smartwatches, tablets en smartphones hebben zijn grootste interesse. Ook heeft hij een voorliefde voor Android en schrijft hier dan ook graag over. Laurence verdiept zich graag in onderwerpen en heeft dan ook al menig achtergrondartikel op zijn naam staan.

mkdf-team-image

Sam Rijver

Redacteur

Sam is vanaf het eerste uur al nauw betrokken bij MCP Network en schrijft vooral artikelen met een duidelijke eigen mening en waar hij echt iets over kwijt wil. Ook schrijft Sam met regelmaat reviews voor Wearables Magazine en Tablets Magazine.

mkdf-team-image

Jens Royakkers

Redacteur

Jens studeert Politieke Wetenschappen aan de KU Leuven en helpt kleine bedrijven met het ontwikkelen van websites en digitale marketingstrategieën. Zo heeft hij onder meer de website voor MCP Network gebouwd. Daarnaast helpt hij ook onder andere Tablets Magazine met het schrijven van nieuws en achtergrondartikelen.

mkdf-team-image

Yoeri Boven

Redacteur

Yoeri schreef als tiener al over Apple en is daarna iOS-ontwikkelaar geworden. Met onder andere deze kennis voorziet hij ons van het laatste Apple-nieuws en diverse achtergronden.

mkdf-team-image

Sam Borremans

Redacteur

Sam Borremans is al van jongs af aan dol op de nieuwste gadgets. Als freelance journaliste hield zij zich al bezig met schrijven over voetbalnieuws, maar nu is het tijd om ook de tech-liefhebbers te voorzien van het laatste nieuws en handige tips. Ze schrijft vol passie voor alle magazines uit ons netwerk.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen om ons topteam te versterken. Neem een kijkje op de pagina met vacatures voor meer info.