Tablets Magazine is één van onze populairste websites en kan maandelijks honderdduizenden bezoekers verwelkomen. Met Tablets Magazine bieden we dagelijks het laatste nieuws aan over tablets, convertibles en phablets. De website heeft ook een sterke database waarin het merendeel van de tablets, phablets en convertibles dat in Nederland te koop is te vinden is. Bezoekers kunnen hier de laagste prijzen vinden en alle modellen met elkaar vergelijken. We voorzien ook in de vraag naar uitgebreide reviews van deze producten, zonder teveel technische diepgang en met de focus op gebruik. Hiermee spreken we zowel beginners als experts aan, en nét dat is een van onze sterke kanten. Daarnaast schrijven we wekelijks uitgebreide tips en achtergrondartikelen over de aanschaf en het gebruik van tablets, convertibles en phablets. In de vraag en antwoord-sectie kunnen bezoekers hun vragen stellen. Zowel redacteuren als bezoekers schieten hier te hulp.

Lancering: 2010

Reacties

Goed dat jullie niet meegaan met al die benchmarks, dat zegt helemaal niks. Mooie site!

Peter V.A.

Bedankt voor de apps. Leuke tips om weer het weekend mee door te komen!

Tom O'Neill

Dit is de site waarnaar ik heb gezocht. Ik ben blanco in mijn kennis en hier worden alle termen en begrippen duidelijk uitgelegd. Bedankt!

Hendrik J.
10000

Artikelen

300000

Maandelijkse bezoekers

650000

Pageviews per maand

Adverteren op Tablets Magazine?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, willen graag meedenken in het promoten van uw merk of product en zijn dé partner voor contentmarketing. Neem gerust een kijkje naar de mogelijkheden om te adverteren op Tablets Magazine of één van onze andere sites.