Onze magazines

MCP Network publiceert een groot aantal online magazines over verschillende categorieën in de markt van consumentenelektronica.

Homecinema Magazine besteedt aandacht aan alles op het gebied van home entertainment. Van televisies en speakers tot consoles en receivers.

Tablets Magazine besteedt aandacht aan alles op het gebied van tablets, convertibles en phablets. Van besturingssystemen en apps tot de nieuwste hardware.

Wearables Magazine besteedt aandacht aan alles op het gebied van draagbare elektronica. Van smartwatches en fitness trackers tot virtual reality en slimme kleding.

Smarthome Magazine besteedt aandacht aan alles op het gebied van slimme huizen. Van slimme thermostaten en beveiliging tot huishoudelijke apparaten en lichten.

3DTV Magazine besteedt aandacht aan alles op het gebied van 3D. Van televisies en Blu-ray spelers tot content voor je 3D-apparatuur.
Deze website verdwijnt op termijn uit het netwerk.

Gadgets Magazine besteedt aandacht aan alles op het gebied van gadgets. Van kleine gadgets met weinig not tot zeer handige en luxe gadgets.
Deze website verdwijnt op termijn uit het netwerk.