Adverteren binnen MCP Network

Door onze jarenlange ervaring, het uitgebreide netwerk aan websites en het grote bereik zijn wij uw ideale partner om uw doelgroep te bereiken en uw product of dienst te promoten.

Naast displayadvertising (banners in verschillende formaten) bieden we meerdere mogelijkheden om de lezer bij uw product of dienst te betrekken.

stermcp

Reviewacties

Reviewacties zijn een zeer treffende en effectieve manier om een product onder de aandacht te brengen. We laten een willekeurig geselecteerd panel van consumenten (bezoekers) uw product testen waardoor er vanuit de consument ervaringen gepubliceerd worden. In combinatie met onze eigen review komen er zo veel, voor de consument, belangrijke onderdelen aan bod, raakt de lezer eerder overtuigd van uw product of dienst en laten we meer lezers kennismaken met het product. Vanzelfsprekend koppelen we hier de incentive aan dat het panel het product mag houden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

aa-mcp

Advertorials

Een advertentievorm die wat meer voor de hand ligt is de advertorial. In de meest simpele vorm bieden we u de mogelijkheid uw product of dienst op eigen wijze te promoten middels een artikel op onze websites. Natuurlijk houden we zelf in de gaten of het past bij onze stijl en doelgroep. Maar, ook kunnen we onze redactie aan het werk zetten om het artikel zo vorm te geven zodat het onze lezers (en uw doelgroep) nog beter aanspreekt. Wij hebben hier immers al jarenlang ervaring mee. Er zijn verschillende mogelijkheden om een advertorial in te zetten binnen MCP Network. Neem voor meer informatie contact met ons op.

display-mcp

Displayadvertising

Een nog steeds veelgebruikte vorm van adverteren is displayadvertising, het plaatsen van banners op websites. We bieden diverse mogelijkheden om uw product of dienst via deze weg te promoten. Zo is het mogelijk statische banners in verschillende maten op diverse posities te tonen, maar daarnaast bieden we mogelijkheden om video’s en animaties in artikelen en op de advertentieposities te tonen. Er zijn legio mogelijkheden en voor meer informatie over de exacte posities, formaten en opties kunt u terecht bij onze mediaexploitant; Semilo.

handen-mcp

Samen bereiken we meer

We hebben de afgelopen jaren al meerdere mooie samenwerkingen met zowel grote als kleine bedrijven mogen aangaan. Wij vinden altijd een leuke en effectieve manier om uw boodschap uit te dragen of een product of dienst te promoten. Zo hebben we bijvoorbeeld de ‘Techtas’ meegenomen naar beurzen. Hierin bevonden zich door fabrikanten gesponsorde producten die we tijdens onze trip testten, puur met de focus op gebruik en de toegevoegde waarde voor ons. Ook hebben we met verschillende webwinkels een complete gids met tips en adviezen opgesteld, iets waar alle partijen (wij, de bezoeker en de winkel) veel aan heeft. Neem voor meer informatie over alle mogelijke samenwerkingsvormen contact met ons op.

6

Magazines

15000

Artikelen

1200000

Pageviews per maand

560000

Unieke bezoeken

Cases

Hieronder vind u enkele cases waarin we samengewerkt hebben met diverse bedrijven om een product of dienst te promoten.

  • Samen met Samsung hebben we een grote actie opgezet waarin we lezers gevraagd hebben of zij de nieuwste tablet van het bedrijf wilden testen. We hebben lezers zich laten inschrijven op de actie via een reactie onder het artikel en gevraagd om een leu ...

  • Het team van MCP Network gaat regelmatig naar beurzen om de nieuwste producten van dichtbij te bekijken en onze ervaringen direct te delen van de lezers. Van deze gelegenheid maken we dan ook graag gebruik om te laten zien dat diverse producten waar ...

  • Wilt u een product onder de aandacht brengen bij één van onze doelgroepen? Dan is een winactie een simpele maar zeer effectieve manier. Wij testen uw product, publiceren een review en brengen het product vervolgens wederom onder de aandacht middel ...